Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní topítka
kvalitní topítko
- Zatím funguje
Funguje přesně, doufám že dlouho.
Za ty peníze co to stálo v akci príma, topí dobře, nastavení teploty pohodlné, pokud vydrží nějaký ten rok budu spokojen.
- bytelná konstrukce, menší rozměry
- nemá ovládání nastavení teploty
Po instalaci do akvária se dlouho nic nedělo, i na dotek bylo topítko nezahřáté. Až po opravdu dlouhé době se rozehřálo, ale výkon mi i tak připadal slabý. Teplotu teď udržuje kol. 22°C, tak jsem se jej rozhodl nereklamovat. Chovám želvu a té taková teplota bohatě stačí.
Máte-li ovšem větší akvárium nebo nižší okolní teplotu (pod 19°C), pak doporučuji zvolit výkonější přístroj.
- Snadno se nastavuje teplota, která je udržována v mezích cca +- 0,3 stupně.
Vhodné pro menší akvarium. Příchytky nezapomenout pootočit, jinak budou vypadávat. Pozor při manipulaci na nechtěné stisknutí tlačítka a nevědomou změnu teploty.
- plní skvěle svou funkci
perfektně drží teplotu
- Extrémně malé rozměry
- Dlouhý přívodní kabel
- Robustní konstrukce
Skvělý topítko
funguje jak má dobře viditelná teplota
- Funguje jak má
- Topím ve 180 l a zatím dobrá zkušenost.
drží teplotu 26C
Jednoduchá manipulace, nastavení a používání
- Není příliš vidět
- Dobře drží teplotu
O topítkách toho v recenzích moc nenajdete, tak se toto konkrétní topítko pokusím více okomentovat. Četl jsem zde i to, že je topítko křiklavé barvy. To určitě není. Důležité jsou technické parametry. Takže: celé topítko je dlouhé 29cm. Délka od spodu až po rysku ponor je 23cm. Průměr topítka (skla) je 2,2cm. Sklo je velmi silné odhaduji na 3-4 mm a na tomto se nešetřilo což je dobře. Topítko má mechanický termostat a žlutooranžovou kontrolku (doutnavka) topení Co se týče regulace, tak vypadá nastavování dost hrubě, ale není tomu tak. Otočný knoflík jde lehce a při otáčení lze slyšet malé mikro-kroky. To umožňuje krokování a vím o kolik jsem pootočil tam nebo zpět. Určitě vás bude zajímat i spotřeba. Topítko HT 100W má 100 Wattů. Spotřeba elektřiny měřená po dobu jednoho týdne: Akvárium 105l (cca 92l) původní teplota vody 19 st. požadovaná byla 22 st. Při udržování teploty 22 st topítko spotřebuje 0,525 kW/den. Celkově hodnotím topítko jako výborné. Poměr cena, výkon i provedení jsou skvělé. Tak snad vám moje recenze pomůže v rozhodování.
Zatím ho mám krátce a vypadá dobře. Uvidíme.
Funguje, topí, bylo potřeba k Betě. Vejde se do malého akvária. Někdy teplota nesouhlasí s nastavením, je potřeba to korigovat. Záleží i na velikosti akvária. Takže mít i teploměr je základ pro kontrolu.
Nelíbí se mi, že se nedá celé ponořit, protože rozdíl mezi minimálním a maximálním ponorem je strašně maličký. Vodu je potřeba maximálně obden dolévat, jinak je pod ryskou na minimum.
Cenově asi nejdostupnější.
- kvalita
- Velká výhoda je přesné a jednoduché nastavení teploty.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »