Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní topítka
- Snadná instalace
- Dělá co má
funguje teprve několik dnů, nastavenou teplotu v akváriu drží naprosto přesně
Funguje jak má
- parametry
- Kvalita
splňuje to co je deklarováno
snadne nastaveni pripojeni dle standartu
- Donutilo mě to dát půl hvězdičky, takže ji dávám za cenu.
- Všechno. Od funkčnosti po absenci jediného českého slova buď v návodu nebo na obalu.
Jak ohodnotit a zůstat slušná? Po x letech nám odešlo topítko, zakoupili jsme nové s nastavitelnou teplotou. Teplota nastavena na 25 st. a začala katastrofa. Po pár hodinách se voda v akvárku vařila. Termostat snížen na 20 st, voda vyměněna, výsledek nula, voda se po pár hodinách vařila opět. Bohužel to už jsme nebyli doma.
Topítko je prý vodotěsné. Těžko. Až po návratu domů jsme zjistili, že krom horké vody v akvárku nám topítko vyhodilo zásuvky v bytě (bylo plné vody), takže vzduchování v čudu, filtrace v čudu, voda černá a zkažená, ryby mrtvé. Přežili jen šneci, kteří lezli z akvárka ven dírou na krmení. Doporučuju nekoukat na cenu a investovat do dražšího, ale kvalitnějšího.
Funguje tak jak má.
Udržuje nastavenou teplotu bez problémů.
Jsem spokojen.
Brzy hodnotit, zatím bezchybné
Eheim Jäger 200 W
Borek
Přidáno: 21. října 2024
(naposledy upraveno 21. října 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- dobře topí
- nikde není napsáno jak nastavit topítko,stále topí musí se údajně seřídit s teploměrem.Jak to udělat nikde není vysvětleno.
Diversa Thermo plus 25 W
Pavlína
Přidáno: 17. října 2024
(naposledy upraveno 17. října 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
splňuje vše, co jsem očekávala
- Jednoduché nastavení teploty. Termostat funguje perfektně. Doporučuji.
- Drží stabilně zvolenou teplotu.
- topítko funguje jak má
- zajímavý design
- je potřeba "kalibrovat" standardním teploměrem, v mém případě požadovaných 25 °C = nastavení na 27° C
Zajímavý výrobek, splnil očekávání. Nastavení je potřeba lehce "vychytat", ale pak plná spokojenost. Používám v 35L akváriu.
Funguje naprosto přesně
- nastavitelná teplota